JEZIK IN JEZIKOVNI TEČAJI

 

Brezplačno učenje nemškega jezika

Evropski projekt deutsch.info ponuja brezplačno učenje nemškega jezika preko spleta, kar je navdušilo že 127.000 registriranih uporabnikov! Uspešen projekt, pri katerem kot partner sodeluje tudi Österreich Institut, sedaj nadgrajujejo, tako… da bo kmalu možno tudi učenje na višjem nivoju B2.

Več infodeutsch.info

 

Tečaji nemščine v Avstriji

Avstrijsko zvezno ministrstvo za integracijo in zunanje zadeve (BMEIA) je skupaj z Avstrijskim fondom za integracijo (ÖIF) in Avstrijskim inštitutom (ÖI) oblikovalo spletni portal, na katerem lahko najdete seznam vseh inštutucij v Avstriji, ki nudijo tečaje nemščine in povezavo do njih.
Tukaj: Mein Sprachportal

 

Österreich-Spiegel – časopiS za učenje nemščine

»Österreich Spiegel«, ki izhaja štirikrat letno kot učni pripomoček za pouk nemščine kot tuji ali drugi jezik, nudi vsem, ki se v Avstriji ali v tujini učijo nemščino, avtentične članke in povezave h govornim prispevkom v avstrijskih medijih. Avstrijski institut (ÖI) je v sodelovanju z Avstrijskim skladom za integracijo (ÖIF) »Österreich Spiegel« temeljito obnovil in te dni predstavil prvo številko obnovljenega časopisa s številnimi vsebinskimi novosti.
Informacije o naročanju: oersterreichinstitut
Brezplačne spletne vaje: tukaj

 

MINT mednarodna JEZIKOVNA šola LJUBLJANA – tečaji nemščine

Redni tečaji nemščine za vse stopnje. Podrobne informacije najdete tukaj. Za informacije o avstrijski jezikovni diplomi (ÖSD) kliknite tukaj.

Več informacij o nemški jezikovni diplomi najdete na straneh Goethe Inštituta v Ljubljani.