Back to All Events

MENT Ljubljana | Glasbeni gostje iz Avstrije - Tents, Schmieds Puls in Mickey


  • Kino ŠIŠKA 3 Trg prekomorskih brigad Ljubljana, Ljubljana, 1000 Slowenien (map)

MENT Ljubljana (Ljubljana, 30.1.-1.2.2019)

MENT Ljubljana je tridnevni festival, ki združuje glasbo, umetnost, ustvarjalnost in medijsko tehnologijo, jih povezuje in o njih razpreda. MENT se predstavlja kot glasbeno-promocijski festival in kot nenavaden vizualni dogodek. Ponuja možnost za odkrivanje in spoznavanje trženja umetnosti in digitalnih tehnologij. Festivala ne oblikujejo zgolj glasbeni nastopi, ampak tudi konferenca, na kateri pričakujejo številne glasbene strokovnjake (posrednike, glasbene založbe, vodilne kadre, prireditelje, menedžerje in predstavnike medijev).


Umetniki iz Avstrije, ki bodo nastopili:

TENTS: Clemens Posch, Lucas Kulterer in Paul Stöttinger
SCHMIEDS PULS: Mira Lu Kovacs (vokal), Christian Grobauer (bobni) in Walter Singer (bas)
MICKEY:Alex Konrad (Avstrija) in Clemens Wihlidal (Slovaška)

 
TENTS: ostrina, toplina, spevnost, nalezljivost, melanholičnost, sarkazem … Bend je najprej prepričal dunajski krog entuziastov, kmalu pa so ga začeli avstrijski mediji prepoznavati kot enega od novih avstrijskih talentov

SCHMIEDS PULS: že nekaj časa dvigujejo prah z obsežno žanrsko paleto, zavračanjem predalčkanja in politično iskrenostjo. Uveljavili so se kot eden najbolj zanimivih glasbenih projektov v Avstriji in prejeli prestižna priznanja, kot je nagrada Amadeus Austrian Music.

MICKEY: glasba avstrijsko-slovaškega tandema očara z igrivimi kolaži semplov, funky bas linijami, dinamičnimi kitarskimi solažami in enostavnimi, a iznajdljivimi ter zapomljivimi besedili.

Later Event: February 7
Koncert | ELEKTRO GUZZI